Очень рады,что Вы к нам заглянули !

! Сегодня

вторник, 11 июля 2017 г.

Кримінальна хроніка Кремінщини в період з 30.04.2017 року по 07.05.2017 року.

07.05.2017 

В ході проведення оперативно-слідчих дій співробітниками Управління карного розшуку спільно з місцевими оперативниками у скоєні вказаного злочину викрито чотирьох чоловіків: 29-річного мешканця м. Кривій Ріг, 23-х, 22-х та 36-річних місцевих мешканців. Отримано зізнання, вилучено речові докази (грошові кошти, якими вони заволоділи у пенсіонера та автомобіль "ВАЗ-21013", на якому підозрювані переміщувались). Вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України.

ГРАБІЖ: до чергової частини Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 06.05.2017 приблизно о 01-00 невстановлені особи, перебуваючи у кафе-барі "Марго", розташованого на вул. Перемоги м. Кремінна, відкрито, із застосуванням насильства відібрали у 25-річного місцевого мешканця гроши та мобільний телефон «Huawei Y 6 Pro».

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками поліції за підозрою у скоєні грабежу викрили та затримали 20-ти та 21-річних місцевих мешканців. Отримано зізнання. Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 186 КК України «Грабіж».

06.05.2017

ГРАБІЖ:
05.05.2017 до чергової частини Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 05.05.2017 о 21-45 в магазині "Оптовичок" невідома особа відкрито заволоділа ПЕТ упаковкою двох літрових пляшок газованого напою "Живчик". Поки співробітники слідчо-оперативної групи приймали заяву про скоєння злочину та здійснювали огляд місця події, оперативники встановили особу, яка скоїла грабіж Ним виявився 16-річний учень училища з м. Сєвєродонецька. Отримано зізнання, вилучені речові докази. Хлопцю запобіжний захід не обирався. Даний факт внесено до ЄРДР за статтею 186 КК України «Грабіж». По відкритому кримінальному провадженню проводяться невідкладні слідчі дії.

КРАДІЖКИ:
Оперативниками Кремінського відділу поліції викрито та затримано 30-річного мешканця с. Варварівка, який 1 травня скоїв крадіжку чужого майна з будинку по вулиці Восточна с. Варварівка. Отримано зізнання, вилучені речові докази. Запобіжний захід підозрюваному не обирався. За даним фактом проводиться досудове слідство по кримінальному провадженню за статтею 185 КК України «Крадіжка».

05.05.2017

КРАДІЖКИ:
У м. Кремінна невідома особа проникла в квартиру багатоповерхівки в пров. Юний звідки викрала золоті вироби та гроші у сумі 40 000 грн.
У м. Кремінна дільничний, завдяки налагодженій роботі та довірливим стосункам з населенням, практично по гарячих слідах встановив особистість крадія та затримав його.
До Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий з будинку по вул. Банковій скоїв крадіжку побутових металевих виробів. На місце події прибула слідчо-оперативна група та дільничний офіцер лейтенант поліції Микола Маширов.
Перш за все, дільничний опитав сусідів потерпілої жінки, працівників пунктів прийому металу, продавчинь магазину та підлітків.
Співставивши отриману інформацію з поліцейськими обліками, дільничний встановив, що до скоєння крадіжки може бути причетним раніше неодноразово судимий за майнові злочини, мешканець м. Кремінна, який перебуває під адміністративним наглядом.
Його передбачення підтвердились під час бесіди з підозрюваним. Чоловік зізнався поліцейському у скоєні злочину. Слідчими Кремінської поліції за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 КК України «Крадіжка», підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

РОЗБІЙ: 
05.05.2017 о 23-35 до чергової частини Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення 80-річного мешканця с. Нова Краснянка, про те, що о 23-00 троє невідомих чоловіків проникли до його будинку (по вул. Н. Білінкової) де із застосуванням насильства, небезпечного для здоров’я потерпілого, відкрито заволоділи його грошима та мобільним телефоном. Даний факт внесено до ЄРДР за статтею 187 «Розбій». Проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення та затримання підозрюваних осіб.

01.05.2017

ВИЛУЧЕННЯ НАРКОТИКІВ:
Працівники Військової прокуратури Луганського гарнізону спільно зі співробітниками Управління протидії наркозлочинності, Кремінського відділу поліції та працівниками зонального відділу ВСП у с. Варварівка у 36-річного військовослужбовця виявили та вилучили сушену речовину зеленого кольору (конопля) вагою приблизно 15 гр. та саморобний пристрій для вживання коноплі.
Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»



Інформація з сайта ГУ НП в Луганській області
                                Прокуратура Луганської області

Архив