Очень рады,что Вы к нам заглянули !

! Сегодня

воскресенье, 30 апреля 2017 г.

Кримінальна хроніка Кремінщини в період з 24.04.2017 року по 30.04.2017 року.

28.04.2017
РОЗКРИТІ КРАДІЖКИ:
Співробітники Кремінського відділу поліції затримали 43-річного місцевого мешканця, який підозрюється у скоєнні крадіжки газового балону та фрезерувального верстата з сараю по вул. Радянська м. Кремінна.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно затриманих.
У ході проведення розшукових заходів за фактом крадіжки водяного насосу з дачної ділянки в с. Ст. Краснянка, яка мала місце 12 квітня, співробітникиКремінського відділу поліції викрили та затримали 26-річного мешканця м. Рубіжне.
За даними фактами тривають слідчі дії у кримінальних провадженнях відкритих за ст. 185 КК України «Крадіжка».
КРАДІЖКИ:
У Кремінському районі невідома особа з сараю на території дачної ділянки по вул. Пушкіна с. Красноріченське скоїла крадіжку 3 рулонів сітки «Рабиця» та поливного шлангу.

На Луганщині слідчий поліції вимагав 2 тис. дол. хабара за не притягнення до кримінальної відповідальності.
Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі. 

В м Кремінна майор поліції був затриманий відразу після отримання ним першої частини від «замовленої» суми неправомірної вигоди. Крім цього, в кабінеті його начальника під час санкціонованого обшуку виявлено ще 5,5 тис. Дол. США.

В прокуратуру Луганської області надійшла інформація про протиправну діяльність окремих співробітників слідчого підрозділу поліції м Кремінна. Під час оперативного супроводження кримінального провадження, за дорученням прокуратури, працівники Луганського управління ДВБ Національної поліції України та Управління Служби безпеки України встановили, що один зі слідчих поліції вимагає кошти з особи, підозрюваного в збуті наркотичних речовин .

За непритягнення до відповідальності за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України житель м.Кремінна повинен був передати 34-річному слідчому 2 тис. Дол. США.

Затримали майора поліції під час передачі частини грошей в сумі 700 дол. США.
Правоохоронці провели санкціоновані обшуки, в т.ч. і в службовому кабінеті начальника слідчого , де були виявлені і вилучені 5,5 тис. дол. США.
Зараз слідчий поліції затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Проводиться перевірка з метою встановлення причетності поліцейського і його керівника до аналогічних корупційних дій з метою притягнення їх до відповідальності.

27.04.2017
НЕЗАКОННЕ ПОВОДЖЕННЯ ЗІ ЗБРОЄЮ, БОЄПРИПАСАМИ ТА ВИБУХІВКОЮ:
До Кремінського відділу поліції 48-річний мешканець с. Варварівка добровільно видав 29 патронів калібру 5,45 мм, які він знайшов у серпні 2016 року у лісному масиві, неподалік від будівлі колишнього консервного заводу, а 29-річний мешканець с. Стара Краснянка добровільно видав 54 набої (20 набоїв калібру 7,62 мм, 23 набої калібру 5,45 мм, 11 набоїв калібру 5,6 мм), які він знайшов у червні 2016 року у лісному масиві біля приміщення колишньої водозабірної станції в с. Стара Краснянка.
ІНШІ ЗЛОЧИНИ:
До Кремінського відділу поліції надійшло звернення керівника КП «Кремінна-Комунсервіс» про те, що до нього звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що в березні 2017 року вона прийшла провідати своїх близьких, які поховані на центральному цвинтарі м. Кремінна та виявила, що на місці поховання її брата знаходиться інша могила. На теперішній час на місці цього поховання знаходиться насип ґрунту з дерев’яним хрестом, на якому знаходиться табличка з написом, яке свідчить про поховання 19.02.2017 р. За даним фактом проводиться перевірка.
На Донбассе произошло шокирующее ЧП на кладбище

        У Сєвєродонецьку на перехресті вулиці Космонавтів та проспекту Гвардійський в результаті ДТП постраждав 9 літній пішохід.

За версією прокуратури, житель Кремінського району, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, скоїв наїзд на 9-річну дівчинку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

В результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та була направлена до медичного закладу.
Відомості за даним фактом внесені слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Луганській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст.286 КК України.
Досудове розслідування триває, після необхідних слідчих дій і судових експертиз буде вирішено питання про притягнення водія та інших осіб до відповідальності, передбаченої законом.
Хід розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.
У прокуратурі нагадали, що санкцією ч. 1 ст. 286 КК України передбачено покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

24.04.2017
КРАДІЖКИ:
У Кремінському районі невідомі особи скоїли крадіжку 45 м електрокабелю з будинку по вул. Дімітрова с. Новокраснянка.
БЕЗВІСТІ ЗНИКЛІ:
До поліції надійшло повідомлення 46-річної мешканки с. Новоолександрівка Кремінського району про те, що 17 квітня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її 76-річний батько.









Інформація з сайта ГУ НП в Луганській області
                                Прокуратура Луганської області

Архив