Очень рады,что Вы к нам заглянули !

! Сегодня

понедельник, 18 ноября 2019 г.

Доступ до публічної інформації в Красноріченській ОТГ

           На офіційному сайті Красноріченської селищної ради https://krasnorichenska-gromada.gov.ua/ з’явився новий розділ «Доступ до публічної інформації», де розписано алгоритм та надані зразки документів, як у законний спосіб отримати інформацію від органу місцевого самоврядування Красноріченської селищної ради. Інформація в цьому розділі регулює питання щодо надання та публікації інформації, яка відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації.
      
          Так як отримати інформацію від Красноріченської селищної ради якщо знаходитесь перед комп’ютером та маєте інтернет?
          Переходите за посиланням офіційного сайту Красноріченської селищної ради https://krasnorichenska-gromada.gov.ua/, де на головній сторінці знаходите розділ «Доступ до публічної інформації».


             Заходите в цій розділ, де знаходиться форма запиту на публічну інформацію. Форма не є обов’язковою, але містить всі вимоги ЗУ «Про доступ до публічної інформації».


Копіюєте текст заяви на свій носій і заповнюєте розділи згідно вашого запиту на інформацію. Заповнену заяву направляєте за електронною адресою: kr-sovet@ukr.net


Також у цьому розділі ви зможете знайти графік особистих прийому громадян посадовими особами Красноріченської селищної ради, порядку та строків виконання щодо отримання публічної інформації.


            Робота над положеннями та змінами до офіційного сайту Красноріченської селищної ради проводилася задля покращення стану виконання ЗУ «Про доступу до публічної інформації», зменшення виникнення потенційних корупційних ризиків в діяльності органу місцевого самоврядування Красноріченської селищної ради та підвищення можливостей місцевих мешканців приймати участь у прийнятті рішень органами місцевого самоврядування в межах проєкту «Налагодження взаємодії влади та громади Красноріченської селищної ОТГ із використанням інструментів антикорупційного моніторингу діяльності о.м.с.».

Ця публікація була підготовлена в межах Програми ООН із відновлення і розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Європейського Союзу. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Статтю розміщено за підтримки та з дозволу сайту "Моя Слобожанщина" 

Архив