Очень рады,что Вы к нам заглянули !

! Сегодня

понедельник, 18 ноября 2019 г.

Красноріченська ОТГ. Фінальна зустріч з представниками громадськості та органу місцевого самоврядування

                 В межах проєкту «Налагодження взаємодії влади та громади Красноріченської селищної ОТГ з використанням інструментів антикорупційного моніторингу діяльності органів місцевого самоврядування» відбулася фінальна зустріч з представниками громадськості та органу місцевого самоврядування Красноріченської ОТГ.



                      На зустрічі підведені підсумки реалізації проєкту, обговорені впроваджені інструменти громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування Красноріченської ОТГ, участь громадськості у прийняті рішень місцевою владою.

«Одним з позитивних результатів реалізації проєкту хочу відмітити тісну та продуктивну співпрацю між ГО «Моя Новопсковщина» та ГО «Красноріченська ініціатива» – відмітила голова ГО «Красноріченська ініціатива» Галина Оридорога. Представники громадськості, посилаючись на прийняті положення «Положення про офіційний Веб-сайт Красноріченської селищної ради» та «Про Порядок організації доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Красноріченської селищної ради та її виконавчого комітету», вже ініціювали створення рубрик на сайті Красноріченської селищної ради «Гаряча лінія» та «Публічні консультації». Дані ініціативи було підтримано головою селищної ради і за його розпорядженням на сайті громади буде створено зазначені рубрики.

Важлива участь у досягненні результатів за проєктом покладалася на представників органу місцевого самоврядування Красноріченської ОТГ. Їх активної участі у робочих групах, розгляду та прийняттю рекомендацій, покращення роботи офіційного сайту Красноріченської ОТГ щодо надання публічної інформації. «Прозорість діяльності органу місцевого самоврядування та залучення громадян до робочих процесів в громаді для нас є пріоритетними і позитивно впливають на подальший розвиток громади» – зазначив перший заступник селищного голови Олег Березін.

             Ця публікація була підготовлена в межах Програми ООН із відновлення і розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Європейського Союзу. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Статтю розміщено за підтримки та з дозволу сайту "Моя Слобожанщина"

Архив