Очень рады,что Вы к нам заглянули !

! Сегодня

понедельник, 18 ноября 2019 г.

В Красноріченскій ОТГ пройшли обговорення щодо виконання ЗУ «Про доступ до публічної інформації»

              В Красноріченської ОТГ за участю громадськості та представників органів місцевого самоврядування пройшов круглий стіл в межах проекту «Налагодження взаємодії влади та громади Красноріченської селищної ОТГ з використанням інструментів антикорупційного моніторингу діяльності органів місцевого самоврядування», який реалізовує ГО «Моя Новопсковшина» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру.
              Головною темою круглого столу стало обговорення проектів положень «Про офіційний веб-сайт Красноріченської ОТГ», «Про Порядок організації доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Красноріченської селищної ради та її виконавчого комітету». 


                 Саме ці положення надають дієві інструменти громадськості Красноріченської ОТГ приймати участь у прийняті рішень органами місцевого самоврядування, забезпечувати прозорість та відкритість діяльності ради, виконавчого комітету ради, її структурних підрозділів, організацій та підприємств, що належать до сфери її управління, а також забезпечує реалізацію прав кожного на доступ до публічної інформації. За результатами обговорення робочою групою було прийнято рішення винесення проектів положень на чергову сесію Красноріченської селищної ради, яка відбудеться 10.10.2019 року щодо затвердження положень органами місцевого самоврядування.
                Представниками громадськості Красноріченської ОТГ було запропоновано на базі прийнятих положень створення прямої лінії з представниками органів місцевого самоврядування. Внесення структурних змін до офіційного сайту Красноріченської селищної ради, які мають покращити отримання інформації та спростити комунікацію між громадськістю та органами місцевого самоврядування.

               


Статтю розміщено за підтримки та з дозволу сайту "Моя Слобожанщина"

Архив